You are here: Home » Bookmarks » [ Ro ] » Fax pe mail… si invers?

Fax pe mail… si invers?

10 December |

solutia perfecta: cumpara un fax :-)   Iesind la o plimbare pe www dintr-o pagina intr-alta dau de cateva site-uri .ro care iti ofera gratuit un numar de telefon personal pentru a primi faxuri. Faxurile trimise sunt redirecÅ£ionate catre adresa ta de mail in format TIFF multipage deci nu ai nevoie de “echipament pentru fax”. Super tare frate! (zic eu in faÅ£a monitorului) Dar dupa cateva clipe in care am “bâjbâit” cu mouse-ul in mana dreapta incercand sa-mi fac un cont, m-am convins (nu e greu sa-ti faci un cont: doar o adresa de mail iti trebuie numai ca la mine era ceaÅ£a, probabil ramasa de la plimbarea de seara prin “fog of war”-ul capitalei ) De fapt nu au fost clipe ci minute bune, pentru ca a trebuit sa vada ochiul meu daca nu cumva e ceva la mijloc: de ce gratis? chiar merge? pe cine cunosc eu cu fax sa fac o proba? de cand ofera romanul nostru ceva gratis? etc. E simplu : primesti faxuri gratis pe mail folosind acel numar, alocat special pentru tine, dar daca vrei sa trimiti faxuri la randul tau te costa. Asa da, acum inteleg :) Ideea pare destul de interesanta sa primesti fax-uri pe mail nu? dar eu nu-i prea vad rostul mai ales ca nu acopera toate retelele : de pe RDS sau Astral nu poti primi.

Concluzie: “Fax me” ca e urgent si n-am telefonul la mine si nici tu net la indemana: (004)0318158556 :lol:

later (11 December):
Am facut o proba de fax si ceva de genul acesta am primit pe mail, aproape instant (am fost impresionant chiar, contul il am pe fax2mail.ro):
proba de fax (mersi bro pentru fax!)

fax2mail.ro
e-fax.ro

You like this post? Be the first of my friends to give me a beer! click here. Thanks!
Filed under

Bookmarks, [ Ro ]

| Tags:

4 Comments.

 1. tare merci

 2. pentru diversitate, uite un alt operator.
  Va dau informatia pe care o stiu, ca sa nu cautati mult:

  Primirea este gratuita
  Trimiterea (Worldwide) costa 0,22RON/pagina
  Storage 1GB
  Doua tipuri de pachete: 1.Primire si Trimitere 2. Doar Trimitere
  Sens SMS worldwide 0,44RON /sms
  FreeTrial pentru 3 zile, fara introducerea datelor cardului bancar

  nu mia stiu, poate mai este ceva…
  verificati http://ro.popfax.com

 3. Mersi dopefish, chiar merge :)>-

 4. Mai e o solutie prin http://www.email2fax.ro. Mailuri trimise cu un atasament in format pdf. La mine a functionat foarte bin ultima oara cand l-am utilizat.