You are here: Home » Bookmarks » [ Ro ] » Mxhost update…

Mxhost update…

7 May |

  Site-ul pe care-l vizitezi in acest moment este gazduit de catre MxHost si vreau sa va spun ca sunt unul dintre clientii foarte multumiti de serviciile lor si nu cred ca as putea spera la un serviciu mai bun.
  Saptamana trecuta mi-am facut un upgrade la pachetul de hosting pentru a tine proiectele intr-un singur loc, asa ca multumesc si la revedere divshare: oferi un file sharing de invidiat dar nu mai am nevoie de tine :). Upgrade-ul de la pachetul mx-start la mx-business a fost doar 40RON (pe 4 luni pana cand imi expira si domeniul). Mi se pare destul de avantajos pentru un maxim de 200 mb spatiu disk si 25GB trafic lunar. Ceea ce ma impresioneaza la mxhost este cooperativitatea de care da dovada la serviciul tehnic. Daca ai intrebari legate de serviciile lor sau alte probleme in mai putin de 30 de minute cineva de la departamentul tehnic te va ajuta, chiar daca probabil se confrunta cu o problema nemaiintalnita un reply de genul : “Nu stim ce se intampla dar o sa va tinem la curent cu ….” tot o sa primesti. Lucrul acesta ma incanta pentru ca se implica stiind ca satisfactia clientului este ceea ce conteaza si aduce profit intr-o firma.
Upgrade-ul a fost facut joi (3 mai). In jur de ora 13:00-14:00 am deschis un tichet de support din contul meu cu intrebari legate de un posibil upgrade. Initial am vrut doar extra spatiu, dar daca extra spatiu + inca 10gb trafic platit pe o perioada mai indelungata de timp depaseste un pachet de hosting mai bun am ales si eu calea mai ieftina :D Asa, dupa cum spuneam mai sus am deschis tichetul de support si dupa ce m-am hotarat am stabilit un upgrade la mx-business si imediat am primit factura proforma pentru upgrade (via e-mail) cu detalii despre modalitatea de plata. Era ora 16:00. Am plecat spre BRD sa achit factura. Am ajuns acasa pe la 18:30 si ghici ce? Contul meu era deja upgradat :o Oooo! super tare! Asa da… nu stiu cum sunt alte servicii de hosting (romanesti in special) pentru ca nu am incercat, dar eu sunt foarte multumit de MxHost. Mxhost.ro cred ca este solutia perfecta!

You like this post? Be the first of my friends to give me a beer! click here. Thanks!
Filed under

Bookmarks, [ Ro ]

| Tags:

1 Comments.

  1. hai las-o jos ca macane!