You are here: Home » Others » Aberez, deci exist » Others » Fun Stuff » Others » [ Ro ] » “Manual” YM Buddy remover v2.0 Pro

“Manual” YM Buddy remover v2.0 Pro

11 May |

   Prima versiune a “Manual” YM Buddy remover-ului (adica aceasta de aici) apela la bunavointa celui din spatele id-ului de messenger pentru a te scapa definitiv din lista lui. Dar cum foarte multi nu stiu ce este aceea bunavointa, stergere ta definitiva din lista “infractorului” devine aproape imposibila. Indraznesc sa-l numesc infractor pentru ca spamul repetat este o infractiune :)) . Si cand am spus aproape nu a fost doar o statistica pentru ca mai sunt sanse ca respectivul individ sa fie eliminat din acest “joc” de mesagerie computerizata. Fiind vorba de un copil problema sunt foarte multe sanse ca acesta sa fie foarte credul, sa creada tot ce-i spui, nu trebuie decat sa dai dovada de putina seriozitate adica fara smile-uri prea multe sau amenintari de genul : “stiu unde stai, pun tiganii pe tine sa-ti taie netul/urechile/nasul/si ce se mai poate taia“.
Exista desigur o singura solutie foarte rapida pentru acesti copii problema, cam incomoda pentru mine: adugarea id-ului respectiv pe Ignore/Black List. Am sa va las in continure alaturi de “Manual” YM Buddy remover v2.0 Pro, priviti cum isi face treaba: >:)

(YM discussion copy-pasted B-) )


  copil problema: votati-ma si pe mine va rog frumos http://h**pa.ro/concurs/?id=** SCUZE PT CEI CU DND DATI MAI DEPARTE! FACETI ASTA IN FIECARE ZI!!!!!!! <--- cica in fiecare zi, am râs singur in fata monitorului 2 zile la rând =))
  Raz: vere, te-am rugat si eu ceva : Inceteaza cu spamul!!… imi dai si mie delete de la tine din lista sau trebuie sa te bag pe black list? <--- “Manual” YM Buddy remover v2.0 Pro in full action: be bad/evil
  copil problema: dar am si eu nevoie de voturi <--- da, si eu am nevoie de foarte multe dar nu te sâcâi pe tine sa-mi dai in fiecare zi :))
  copil problema: scz <--- “Manual” YM Buddy remover v2.0 Pro traduce: scz=scuze
  copil problema: dar vreau si eu sa adun voturi <--- si ce nu te las eu? aduna! vezi ca mai erau cateva pe sub balcon :))
  Raz: am inteles dar baga-ma in alt grup ca nu am timp de voturile tale , scuzele mele …
  copil problema: ok <--- “Manual” YM Buddy remover v2.0 Pro zice: "vrajeala"
  Raz: ok ai zis si data trecuta .. presupun ca ai aflat ca atunci cand te baga cineva pe black lista lui o sa-ti afecteze contul gratis de pe yahoo si o sa ti-l stearga administratorul fara nici un avertisment, nu? deci ce alegi: black list sau sa ma stergi? <--- “Manual” YM Buddy remover v2.0 Pro zice: job done, about to manual remove your buddy...
  copil problema: ok te-am sters, scz pa
  copil problema: signed off at Wed May 10 10:50:05 2007. <--- “Manual” YM Buddy remover v2.0 Pro zice: Hooray, no spam buddy here!

   He is gone… who’s next? >:)

You like this post? Be the first of my friends to give me a beer! click here. Thanks!
Filed under

Aberez, deci exist, Fun Stuff, Others, [ Ro ]

| Tags:

3 Comments.

 1. Super tare. Mai există ÅŸi creduli de ăştia… :)

 2. pe astia cu mass-urile doar cu amenintari poti sa ii potolesti :D