You are here: Home » Others » Aberez, deci exist » Others » Fun Stuff » [ Ro ] » Am gasit armele de la Ciorogarla

Am gasit armele de la Ciorogarla

17 February |

Cel putin 50 de arme au fost furate din depozitul Unitatii Militare din Ciorogarla, printre acestea aflandu-se inclusiv o mitraliera cu afet. Structurile operative si informative ale MAI au declarat starea de alerta de gradul I miercuri seara, dupa ce sigiliul unui depozit din unitate a fost descoperit rupt.

  De mic mi-am dorit sa fiu politist, soarta nu a tinut cu mine si am ajuns programator,deh ce sa-i faci, soarta >:) Dar in adancul creierului, pe undeva printr-o zona nebanuita, unde stratul de praf persista din copilarie, zace o putere nebanuita, aceea de detectiv/politist/caratist/Chuck Norris 007/van damme/bruce lee etc.
  Doamnelor si domnilor detectivul lu’ peste va prezinta un caz extraordinar, armele de la Ciorogarla au fost descoperite!
  Iata ce s-a descoperit in urma filajului din ziua de 17 feb 2009, filajul a fost facut la cafeneaua din coltul biroului, la ora 12:30:01 in timp ce covrigul cu sare pe care-l savuram se racea si cafeaua imi aluneca suav pe camasa proaspat calcata de pisica…

Armele furate la Ciorogarla sunt aici!

Mai multe despre acest jaf aici

You like this post? Be the first of my friends to give me a beer! click here. Thanks!

Comments are closed.