You are here: Home » Others » Aberez, deci exist » Bookmarks » [ Ro ] » Spammers, ahh… ii urasc! m-am saturat de spam asa ca…

Spammers, ahh… ii urasc! m-am saturat de spam asa ca…

31 March |

…mi-am luat un caine anti-spam! Da un caine, nu crezi? Uite-l cum arata in dreapta (e intr-o mica pauza acum nu te lasa pacalit de figura lui blajina e doar bucuros ca nu esti spammer). Fiecare post de pe acest site va contine un avertisment pentru spammeri (nu de alta dar asa zice legea: daca ai caine rau in curte sa-ti pui un avertisment sa stie lumea :)) ). Am pus avertismentul pentru ca acest caine este atat de agresiv incat orice spammer va fi pur si simplu sfasaiat(a?) de fioroasa bestie atunci cand va incerca sa treaca de linia marcata cu “Beware of the Dog!”. Asa ca te rog nici macar in gluma sa nu faci pe spammerul sau sa incerci sa-i dai de mancare ca nu voi fi responsabil pentru ceea ce se va intampla atunci cand bestia anti-spam se trezeste >:)

Acum lasand gluma (si mini pluginurile anti-spam :) ) la o parte cred ca spamul este o adevarata boala, si cum pentru aproape orice boala exista un remediu, iata cu ce am scapat eu de acesta:
Cainele, the beast:

Math Comment Spam Protection:

others:

Ce-mi mai recomanzi impotriva spamului, tu ce folosesti?

You like this post? Be the first of my friends to give me a beer! click here. Thanks!
Filed under

Aberez, deci exist, Bookmarks, [ Ro ]

| Tags:

1 Comments.

  1. Ce descriere tare.. ejti tare man !! :d