You are here: Home » Others » Games » Others » [ Ro ] » Two words for Two Worlds game…

Two words for Two Worlds game…

12 June |

   Când vreau să-mi mai eliberez gândurile, sa evadez complet din tot ceea ce in jur, unul din lucrurile pe care le fac este sa mă aventurez in lumea virtuala a unui joc pe pc (rpg / fps). Si pentru ca m-am plictisit de Gothic 3 sa astept până se incarcă, sa-mi meargă in reluare atunci cand dau de o hoardă de orci nervoÅŸi, am zis sa incerc Two Worlds (pe un system: P4 2.8 / NVIDIA 7600 PCX 256 / 1 gb ram). Ei bine e pierdere de timp, normal ca orice game, dar jocul asta inca nu este finalizat (ca multe altele) Daca era facut in Romania poate avea o scuza. Păcat de el pentru ca pare promitator dar daca nu e finisat engine-ul iti da o senzatie de parca ai juca tetris cu niÅŸte cuburi care nu se aliniaza. Intr-adevar grafica este destul de buna oferind realizm atunci cand rulezi la maxim detaliile dar asta nu rezolva micile buguri/lipsuri foarte usor de reperat: cand ai o sabie in mana si incerci sa lovesti pe cineva dintr-o data sabia nu-ti mai sta in mana ci o vezi pur si simplu infipta in palma. Sau scutul iti scapă din mana, mai exact mana stanga iti iese prin scut. Calul (daca ai) e cam fara viata: il fluieri ca sa vina la tine si daca intamplarea face sa te intorci de unde a venit el poti sa-l fluieri tu cat vrei pentru ca daca nu a ajuns la destinatia primului fluier nu te mai aude, ca deh e cu spatele :). Hăţurile! unde sunt hăţurile de la cal? de ce Å£in mainile aiurea in aer ca si cum aÅŸ sta pe… De ce trebuie sa incalec mereu pe aceiasi parte? (stânga) Adica sunt in dreapta calului si cand incerc sa-l incalec personajul meu dispare dintr-o data apoi apare pe stanga si isi incepe animatia de urcare. Nu mai zic ca daca armasarul e intr-o pozitie mai ciudata, adica pe o piatra/bolovan ceva, personajul ajunge sub el sa-si faca animatia, jeez… In afara micilor defecte/lipsuri jocul pare ok si iti capteaza atentia destul de mult. Ai o hartă imensă unde descoperi foarte multe lucruri de facut, arme si armură de schimbat/upgradat, vrăji de imprăştiat si personajul de upgradat la un level care sa spulbere hoardele de orci / zombie / scheleÅ£i / dragoni /ursi / lupi si alte personaje din lumea 2Worlds :) Timp de pierdut sa ai că in rest n-o sa te plictisesti.
Te las in compania imaginilor capturate din timpul jocului:Albumul complet cu imagini din Two Worlds e aici si part 2 aici.
Daca vrei sa incerci un RPG reusit iti recomand Fable: The Lost Chapters (in cazul in care nu l-ai incercat/terminat deja)
… sau poate Oblivion?

You like this post? Be the first of my friends to give me a beer! click here. Thanks!
Filed under

Games, Others, [ Ro ]

| Tags:

1 Comments.

  1. mie cum dau new game..dupa film imi iese din joc…stii ce are?
    [email protected]
    thx