You are here: Home » Others » A Byte Life » Others » Pictures » [ Ro ] » A mai trecut un an…

A mai trecut un an…

31 July |

   Ieri am urcat inca o treapta in viata… Nu am vrut sa scriu despre asta aici pentru ca initial ma gandeam la un blog ceva mai tehnic, presarat cu alte lucruri. Dar pentru ca azi este ultima zi in care mai scriu din fata minunatului meu monitor ce sta pe biroul de mahon (not!), asteptand parca un razboi al pixelilor, si pentru ca mi-a facut plăcere sa vad in Dashboard asta (multumesc Cristi pentru urarile de bine ) m-am decis sa scriu cate ceva.
Treapta urcată este stanÅ£ată cu numarul 25 si la aceasta urcare am zis sa fac ceva inedit, ceva ce n-am mai facut niciodata (o tampenie, evident…): sa incerc un trabuc, desi nu sunt fumator. Bad idea! A fost amuzant la inceput dar am aflat pe propria piele de ce acel avertisment de pe teava din care provenea zicea: “Tutunul dauneaza grav sanatii”: pentru ca asa este! Deci, daca iti trece prin cap sa tragi dintr-un trabuc (sa tragi ca pe tigare in plămân, nu la misto doar in gura) eu zic sa te mai gandesti si sa n-o faci, pentru daca nu esti fumator de performanţă o sa ai impresia ca esti o locomotiva care se alimenteaza dintr-un vagon cu tutun. Deh, am zis ca o singura data urc treapta asta si n-am sa mai cobor inapoi, asa ca hai sa vedem cum e …A stupid, stupid idea!
   Am zis ca este ultima zi in care mai scriu pentru ca sunt in 2 saptamani de concediu (meritat zic eu) aflat in plina desfasurare: ma pregatesc pentru nisipul Bulgaresc (Albena) unde sunt asteptat de ÅŸezlong si umbreluţă ( in pahar e umbreluÅ£a, evident >:) ) Maine dimineata la 03:30 / 04:00 e plecarea… mai multe detalii si poze o sa postez cand am sa ma intorc, pana atunci trage o portie de râs cu tentativa de sinucidere lentă:
ps: please don’t try this shit at home, it’s really bad for your health, trust me!

Primul Fum

do we fly now?

Eu cu tata

si un trabuc naÅŸpa

Let’s blow!

easy job…

  :)>-

You like this post? Be the first of my friends to give me a beer! click here. Thanks!
Filed under

A Byte Life, Pictures, [ Ro ]

| Tags:

3 Comments.

 1. Multumesc mult pentru urari ~o)

 2. Adrian Nasulea

  ce sa-ti zic… La multi Ani! – cu intarziere – si vacanta placuta.
  cat despre faza cu trabucul, no comment, eu fumez, nu mult, doar 4 tigari pe zi, dar in peroada cea mai nefasta a zilei, de la 22 pana la 01, cate una la fiecare ora. si asta de ceva anisori buni. deja medicul (medica!) mi-a zis ca am “plamani de fumator”. si mai e ceva: nu fumez decat acasa, deci, ca sa ma las de tot, ar trebui sa fiu intr-o vacanta permanenta… fat chance.
  asa ca, nu zic lasa-te, zic nu te apuca
  si mai zic, inca o data, la multi ani

 3. ok, deci CHIAR nu am sa trag vreodata dintr-un trabuc :))

  CLAR :D

  inca o data La Multi Ani :)