You are here: Home » Others » Televizoare destepte – clatite nu fac, in rest cam tot ce vrei…

Televizoare destepte – clatite nu fac, in rest cam tot ce vrei…

22 October |

Ma uitam de curiozitate dupa un televizor cat de cat ok la pret, ma gandeam la un LCD sau poate chiar LED. Si cum mai uitam eu asa alene, ba in stanga, ba in dreapta, gasesc minunatia asta. Pare cel mai accesibil din categoria “Smart TV” (are si o mica reducere de 50 ron) TV LED Sony (56 cm, HD, 22EX550) cu toate cele suportate:

- 24p True Cinema
- Reducere inteligenta a zgomotului MPEG
- Rezolutie 1366 x 768
- Imagine HD
- Edge LED
- Player multimedia integrat;
- Intrare USB 2.0;
- Intrare PC (D-sub);
- Intrare video composite;
- Intrari Scart (RGB);
- 2 Porturi HDMI;
- Iesire audio digitala (optica);
- Slot card PCMCIA;
- Minijack casti;
- Greutate: 5.7kq;
etc.

Si peste toate astea mai adaugi faptul ca ti se conecteaza la retea: prin RJ45 (clasica mufa de retea, da, aia care o bagi in calculator sa ai net :-) ) sau chiar prin Wireless. De ce sa-l conectezi? ca sa ai net pe el, sa poti sa faci si tu un browsing cand nu ai nimic de vazut, sau poate sa te bagi la un mic partypoker direct de pe TV? Buna ideea dar totusi nu-i vad rostul… daca vreau browsing imi iau tableta/laptopul la butonat pentru ca mi se pare mult mai accesibila decat telecomanda.

Ce mi s-a mai parut interesant este playerul multimedia integrat, in afara faptului ca poate reda content multimedia din reteaua ta proprie, acesta mai permite si inregistrarea pe USB pentru ceea ce vizionezi la TV. O sa poti inregistra emisiunea sau meciul pe USB HDD/stick si apoi sa-l redai cand vrei. Il poti folosi si pe post de monitor pentru ca are intrare VGA si 2xHDMI. Sunetul e ok pentru un TV, 2 difuzoare x 8W (cu Dolby/Surround) eu zic ca e suficient. Diagonala 56cm, un consum de ~25W, cat un monitor… Ecranul se poate pivota in plan vertical, telecomanda are baterii de dimensiune AAA (tip R03), suport de prindere pentru cablurile din spate…

M-am convins, uite banii, unde semnez? $-)

You like this post? Be the first of my friends to give me a beer! click here. Thanks!
Filed under

Others

| Tags:

Comments are closed.